Miksi Puhallusvilla?

Puhallusvilla on eräs yleisimmin käytetyistä eristysmateriaaleista, kun halutaan parantaa rakennuksen lämmöneristystä. Puhallusvillaa voidaan käyttää erityisesti yläpohjan eristämiseen, sillä sen avulla voidaan vähentää merkittävästi lämmön karkaamista yläkerran tiloista.

Puhalluseristys on nimitys menetelmälle, jolla puhallusvillaa asennetaan rakennuksen katto- tai seinärakenteisiin. Menetelmä on erittäin nopea ja tehokas tapa parantaa rakennuksen lämmöneristystä, sillä puhallusvilla asennetaan suoraan rakenteisiin ilman, että niitä tarvitsee purkaa.

Yläpohjan parantaminen on yksi yleisimmistä syistä käyttää puhallusvillaa. Yläpohjan kautta voi nimittäin kadota jopa 30 % rakennuksen lämmöstä, jos eristys on huono tai sitä ei ole lainkaan. Puhallusvilla on erinomainen ratkaisu yläpohjan eristämiseen, sillä se asennetaan nopeasti ja vaivattomasti kattorakenteisiin ja tiivistää kaikki rakenteiden halkeamat.

Puhallusvilla on myös ekologinen valinta, sillä se valmistetaan kierrätysmateriaaleista, kuten paperista tai lasivillasta. Lisäksi se on paloturvallinen ja estää tehokkaasti kosteuden pääsyn rakenteisiin, mikä voi estää kosteusvaurioiden syntyä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että puhallusvilla on erinomainen ratkaisu yläpohjan parantamiseen ja yleensäkin rakennuksen lämmöneristyksen parantamiseen. Puhalluseristys on nopea ja vaivaton asennusmenetelmä, joka sopii erityisesti vanhoihin rakennuksiin, joissa eristystä halutaan parantaa ilman suuria remontteja.
Soita: 040 742 5273

Tavoitteemme on asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltainen ja pitkä asiakassuhde.