Palvelut

Tapamme Toimia

Kartoitamme kokonaistarpeesi

Mitä teemme

Palvelemme kokonaisvaltaisesti

Rakennusten Ilmanvaihto?

Ilmanvaihto on tärkeä osa terveellistä ja viihtyisää sisäilmaa. Ilmanvaihdon avulla voidaan poistaa sisäilman epäpuhtauksia, kuten hiilidioksidia ja kosteutta, ja tuoda tilaan raikasta ulkoilmaa. Hyvin toimiva ilmanvaihto on tärkeä erityisesti asumisessa ja työskentelytiloissa, joissa ihmiset viettävät suuren osan ajastaan sisätiloissa.

Ilmanvaihdon huolto ja puhdistus ovat tärkeitä toimenpiteitä, joilla varmistetaan ilmanvaihtojärjestelmän toimivuus ja sisäilman laatu. Ilmanvaihtojärjestelmät voivat kerätä itseensä pölyä, likaa, bakteereja ja muita epäpuhtauksia, jotka voivat heikentää sisäilman laatua ja aiheuttaa terveysongelmia.

Ilmanvaihdon huoltoon ja puhdistukseen sisältyy useita eri toimenpiteitä, kuten ilmanvaihtokanavien puhdistus, ilmanvaihtosuodattimien vaihto, lämmönvaihtimen puhdistus ja säädöt sekä ilmanvaihtojärjestelmän yleinen tarkastus. Näiden toimenpiteiden avulla voidaan varmistaa, että ilmanvaihtojärjestelmä toimii asianmukaisesti ja sisäilma on terveellistä.

Ilmanvaihdon huolto ja puhdistus kannattaa tehdä säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa, ja erityisesti silloin, kun ilmanvaihto tuntuu heikolta tai epämiellyttävältä. Huolto- ja puhdistustoimenpiteet voidaan tehdä itse tai ammattilaisen avulla, ja niiden kustannukset vaihtelevat ilmanvaihtojärjestelmän koosta ja kunnosta riippuen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että ilmanvaihto on tärkeä osa terveellistä sisäilmaa ja sen huolto ja puhdistus ovat tärkeitä toimenpiteitä ilmanvaihtojärjestelmän toimivuuden ja sisäilman laadun varmistamiseksi. Ilmanvaihdon huolto ja puhdistus kannattaa tehdä säännöllisesti, ja tarvittaessa ammattilaisen avulla, jotta sisäilma pysyy terveellisenä ja miellyttävänä.

Soita: 045 205 0702

Erikoisosaamisemme

Ilmanvaihto

Meiltä Saat kaikki IV-Huolto- ja urakointipalvelut.
IV-kanavien puhdistuspalvelut, sekä ilmamäärien mittaus- sekä säätötyöt ammattitaidolla.

Puhallusvilla

Meiltä saat kätevästi sekä Uudis-, että saneerauskohteisiin yläpohja- ja seinäeristykset.

Korjausrakentaminen

Kolari- vesi-, ym-vahingot ovat ikäviä ja siksikin kiireellisiä korjata välttääksemme laajemmat vahingot.

Saneeraus

Välillä rakennukset kaipaavat hemmottelua ja siinä kohtaa saneerausporukkamme onkin lyömätön apu.

Tilojen muutostyöt

Erilaisten suurempienkin tilojen on tarpeellista välillä virkistyä. Tällöin voimme tehdä isompiakin muutostöitä suunnittelusta toteutukseen.

Uudisakentaminen

Uudisrakentaminen aina maanrakennuksesta Piipun kärkeen onnistuu ammattitaitoiselta porukaltamme joka kerta.​

Jotain, jota en jo sanonut?

Mikäli tarvitsemaasi palvelua ei löydy listalta, niin ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään oikea ratkaisu.